Om

Jeg er fotograf med en baggrund fra journalisthøjskolen som fotojournalist, og en billedbehandlinguddannelse i Adobe programmerne fra Teknisk Skole. Jeg laver stort set alle slags fotografiske og redigeringsopgaver:

  • Portrætter til virksomheder og private.
  • Reklamefotografi med professionel billedredigering, der gør slutproduktet fantastisk.
  • Reportagefotografi for virksomheder, aviser og magasiner.
  • Nyhedsfotografi med kort deadline for bureauer og aviser.

 

Et af mine specialer er billedbehandling i Photoshop og Lightroom, hvor jeg giver billederne den unikke finish. Jeg laver meget gerne idé udvikling og coaching af fotoopgaven sammen med kunden. Vi holder et møde og afstemmer i fællesskab, hvilke typer billeder der skal tages, og hvordan de skal tage sig ud efter redigeringen. Et godt samarbejde løser opgaven bedst.

 

Som fotograf og billedbehandler brænder jeg for mine opgaver

 

Jeg er også professionel journalist og skriver gerne både artikler og billedtekster. I mit fotografi og i mine tekster arbejder jeg med at skabe følelser og identifikation. Kort sagt så jeg elsker at fortælle historier i billeder og ord.

Mine kunder siger om mig, at jeg er effektiv og kan overholde både mulige og umulige deadlines. Som fotograf er det både vigtigt at evne at få folk til at slappe af foran kameraet, så billederne bliver perfekte, men også at samle tråde og input fra kunden til i et professionelt slutprodukt.

Ring til mig på 4041 7369 og få et uforpligtende møde, hvor vi kan lære hinanden nærmere at kende, og se om der er opgaver jeg kan hjælpe med et løse for jer.

 

Fotojournalist & billedbehandler

Lars Helsinghof

 

Fotograf & fotojournalist Lars Helsinghof

Fotograf & billedbehandler Lars Helsinghof